Barbara van Mossevelde

brenda kenter onderwijs.pro

Barbara van Mossevelde
Adviseur/trainer

Telefoon: 06-81485318
E-mail: barbara@onderwijs.pro

 

Wat maakt jou een slimme doener?
Ik krijg energie van nieuwe dingen, en nieuwe dingen uitproberen. Gooi mij maar in het diepe. Na een goede analyse en vaak de waarom vraag stellen, kom ik in actie en ga ik op zoek naar oplossingen. 
Ik haal veel energie uit samen tot iets nieuws komen, leren met elkaar, samen stappen maken, en het kan prima zijn om pas gaandeweg de juiste route te vinden. Niet alles laat zich van te voren volledig overzien.
Mijn allergie? Eindeloze praatsessies zonder besluiten te nemen en zonder in actie te komen.

Waarom liefde voor onderwijs?
Goed onderwijs is voor individu én samenleving van onschatbare waarde. Wat is nou mooier dan daar iets aan bijdragen? Dit heb ik gedaan als docent, programma coördinator, onderwijsadviseur, instructional designer en product owner, en dat doe ik nu als adviseur en procesbegeleider bij Onderwijs.pro.
Ik kom bij verschillende hogescholen en het is fantastisch te mogen samenwerken met al die bevlogen docenten, teamleiders, opleidingsmanagers en interne adviseurs, die zich samen inzetten om elke dag goed onderwijs neer te zetten.

Waar haal jij je energie vandaan?
Uit de afwisseling en uitdaging in mijn werk. En in mijn vrije tijd loop ik graag een rondje door de bossen of over het strand. (Wiel)rennen is trouwens ook een prima manier om mijn hoofd leeg te maken zodat er ruimte komt voor nieuwe, frisse ideeën. Ontspanning haal ik ook graag uit lekker koken, en vooral het gezellig samen eten. Of uit een goed boek, een concert, een mooie voorstelling, een gaaf museum, reizen, nieuwe plekken ontdekken. Kortom, ik verveel mij niet zo snel!