Rosa van Duinen

brenda kenter onderwijs.pro

Rosa van Duinen
Managementassistente

Telefoon: 085–0606416
E-mail: secretariaat@onderwijs.pro

 

Wat maakt jou een slimme doener?
Een slimme doener en een concrete denker, dat is wat bij mij past. Dit omdat ik eerst de betreffende casus analyseer en vanuit daar de juiste stappen neem. Vertrouwen op mijn eigen kunnen, niet doemdenken maar mijzelf en anderen in de juiste kracht zetten.

Door mijn werkervaring ben ik prima in staat zaken goed te plannen en overzicht te bewaren. Lijstjes en post-its zijn hierbij mijn beste vrienden 😉.

Ik zeg altijd: al doende leert men, je leert met de tijd vanzelf wat het beste werkt. En weet je wat ik daarbij heel belangrijk vind? Schroom nooit om vragen te stellen, hier kan je alleen maar (meer) van leren.

Ook is het heel belangrijk om naast de focus op het werk samen plezier te hebben en elkaar veiligheid te bieden. Eenieder moet het gevoel hebben dat zij zichzelf kunnen zijn. Humor, eerlijkheid en hard werken voor- en met elkaar schept een band, geeft nieuwe energie en zorgt voor een dynamisch en sterk geheel.

Wat is je (geheime) superkracht?
Puurheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid, dat lijkt mij een goede omschrijving. Naast mijn gedrevenheid en enthousiasme zeg ik wat ik doe en doe ik wat ik zeg.

Waar haal jij je energie vandaan?
Mijn energie haal ik uit mijn gezin, vakantie, of lekker uit eten. Wat leuks doen met vriendinnen, een dagje ontspannen in de sauna of winkelen vind ik ook heerlijk. Maar als we het over een avondje bankhangen hebben, daar loop ik ook zeker niet voor weg.

Hoe weten we dat jij binnen bent?
Vaak word ik omschreven als een vrolijk persoon die van kletsen houdt, dit blijft vaak dan niet onopgemerkt als ik binnen ben haha.

And last but not least, wat lekkers to share meenemen naar kantoor!